Mange mennesker udnytter ikke deres fulde potentiale og går efter deres drømme fordi de er så bange for, at fejle.
De bange for at de ikke slår til eller er gode nok.

Ikke nok med at vi selv bliver vores egen største begrænsning, så har vi i Danmark også janteloven som i den grad holder os nede og ”banker os på plads” hvis vi stikker næsen for langt frem eller drømmer for stort – hvis vi altså lytter til den.

Jeg har selv lyttet til den.

I mange år var jeg også bange for, at være for meget og fylde for meget

læs bloggen: Er du (også) lidt for meget

indtil jeg en dag vågnede op og følte at jeg havde mere at byde på – mere denne verden havde brug for – mere jeg kunne give til andre – mere der kunne gøre denne verden til et bedre sted.

Indtil jeg en dag vågende op og fandt ud af, at det at fejle med noget jeg brænder for ikke gør mere ondt end hvis jeg end ikke forsøger.

At det gamle ord sprog med højt at flyve – dybt at falde slet ikke er sandt – i hvert fald ikke for mig.

Fordi den smerte der var i IKKE at følge mine drømme langt oversteg den smerte jeg oplevede ved at lade være.

Hvis du også brænder inde med noget som står dit hjerte nært – hvis du også føler at du har noget som kan give værdi for andre – hvis du også vil bidrage og gøre en forskel,så er her 3 skridt til, at komme nærmere til at samle det mod der skal til, før du tager action og handler

  1. Skriv ned hvilke konsekvenser det vil have for dit (og dine potentielle kunders/familie/kollegaer/venners) liv hvis du ikke handler.
    Beskriv herefter (gerne i detaljer) hvordan dit liv kunne se ud hvis du handlede (og ja her må du gerne drømme og tænke lidt ud af boksen)
  2. Saml dit eget personlige heppekor – del din ide eller drøm med en eller flere som ser dit potentiale og som vil støtte dig (og holde dig op på) at få det ført ud i livet. Så nej, forældre, halvtørre ægtemænd og din bankrådgiver er nødvendigvis ikke iblandt dem du skal starte ud med at have i teamet
  3. Skriv din drøm ned, tegn den, lav et moodbard, form den i papmache (det sidste er for den virkelige kreative type) og hæng det op et sted hvor du dagligt bliver mindet om det, så du til sidst ikke kan undgå at handle.

Husk
Det er sjældent vi fortryder de ting vi gør, men langt oftere dem vi ikke får gjort.

Make your life count