8 ugers online forløb hvor du genfinder dit mod

Du er den der står i vejen for dig!

Vi er alle født modige. Fulde af eventyrlyst & med appetit på livet. Nogen fortsætter denne rejse, mens andre stiger af toget & bliver siddende på parronen & kigger på de rejsende der kører forbi. En del bliver siddende så længe, at de aldrig stiger ombord på toget igen. De bruger deres liv på at se andre forbirejsende passere forbi alt imens deres eget liv står stille.

De har fuldstændigt mistet deres mod til at leve, tage chancer & forfølge deres drømme.

Men husk, at det er ALDIG for sent at forfølge en drøm. Det er ALDRIG for sent at opnå sine mål.

“Modigt Liv” er for dig som:

  • ikke længere ønsker at lade frygt holde dig tilbage
  • gerne vil genfinde dit mod
  • gerne vil gå efter dine drømme
  • vil opnå dine mål
  • vil sige farvel til hamsterhjul & leverpostejsliv
  • vil programmere dig selv til at være modig
  • vil leve frit & uden begrænsninger

Køb det de næste 24 timer til særlige webinarpris kr. 2222

Tell me more, please

Du kan ikke forblive den du er nu, hvis du ønsker noget nyt!

Vi bliver fra barndommen programmeret til, at tro på en masse usandheder. Det er selvfølgelig ikke intentionen for vores forældre, at fylde os med løgn, men ikke desto mindre, så gør de det alligevel – helt ubevidst. De har nemlig overtaget et sæt overbevisninger fra deres forældre, som du nu passerer videre til dig og gør til din sandhed.

De fleste af os ved godt by know at janteloven er noget sludder, men ikke desto mindre, så sidder sætninger som ”du skal ikke tro du er noget” dybt, dybt i os. Vi går rundt og tror, at vi ikke skal vise os frem for så er vi for meget/selvfede/egoistiske/sæt selv ind, når virkeligheden er, at vi SKAL vise os frem.

Rigtig mange holder sig selv tilbage fordi de er opdraget til ikke at fylde eller tage plads. At det at sætte store mål bare er at stikke næsen frem og føle sig bedre end andre.

Du skal stå helt forrest på scenen, for det er DIN freaking scene.

Du skal hverken gemme dig, tie stille eller være flov over dig selv, for du er FREAKING AMAZING og det behøver du ikke gemme væk, skrue ned for eller skjule. Tværtimod!

Din underbevidsthed derimod vil gerne have dig til, at tro at du ikke er noget specielt, for på den måde, så tager du den sikre rute og det vil din underbevidsthed riiiitig gerne have.

For den sikre rute betyder tryghed og tryghed er lig med overlevelse. Det var det i hvert fald engang hvor livet var noget mere farligt end det er i dag og hvor det at træffe et forkert valg kunne få fatale konsekvenser.

Sådan er det heldigvis ikke mere, men det tror vores underbevidsthed stadig og den vil derfor gøre alt hvad den kan for at ”passe på dig”.

Nu er tiden til, at arbejde med det som har holdt dig tilbage fra at være den du er!

Er du klar til at kigge på de overbevisninger som virkelig holder dig tilbage?

For kun 499 kr. får du værktøjerne til, at ændre dit liv. No more holding back. Ikke flere undskyldninger. Ikke mere følelsen af at være forkert!

“Du skal turde kigge din frygt i øjnene, så forsvinder den”