BeautifulBusiness er ikke for alle! Det er kun for dig, der er klar til at arbejde med det der har holdt dig tilbage fra at følge dit hjerte indtil nu.

.

Med hvis du er klar til at kigge på dine skygger og udfordre dine overbevisninger, så lover jeg dig 3 fuldstændig fantastiske og transformerede måneder hvor du lærer dig selv og dine tanker bedre at kende og hvor de tager de nødvendige skridt mod dit drømmeliv

Jeg har samlet alle mine bedste værktøjer og indsigter og deler dem ALLE sammen med dig! Og udover alle mine guldkorn, så som BONUS har nogen af de iværksætterkvinder, som jeg bliver inspireret, motiveret og klogere af, delt deres bedre råd til dig som iværksætter.

Så hvad venter du egentlig på? Det er dit liv – make it count goddammit!

Hvis du tilmelder dig BeautifulBusiness, får du:

 • Inspiration & værktøjer til at skabe den business du drømmer om
 • Insigt i de skygger og overbevisninger som tidligere har holdt dig tilbage
 • Mod til at handle
 • Ugentlige Q&A’s hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål
 • Et stærkt netværk med andre, som er på den samme rejse
 • Et kærligt los i r*ven

This it how we roll

Du er uniq – det skal din business også være

Jeg har siden 2012 levet af at være selvstændig. Jeg har lige fra starten af gjort det på min måde – sådan som jeg synes det var rigtigt.

Det betyder ikke, at jeg ikke har været i tvivl, haft søvnløse nætter eller lyttet til andre iværksættere, som fortalte mig hvordan jeg burde drive min forretning. Og det kan være svært ikke at lytte, så man står og synes det heller lidt svært og op ad bakke. Men jeg er altid vendt tilbage til min mavefornemmelse og intuition – og det er også sådan jeg vil råde dig til, at drive din business.

Så hen over  12 uger, så jeg hjælper dig med at finde DIN vej, for der findes ikke en færdiglavet opskrift. Du skal gå på opdagelse i dig selv – finde din måde og din retning, for at din business kan være tro mod din værdier.

12 intensive, a**kicking moduler venter bare på DIG!

På BeautifulBusiness workshoppen får du et forløb spækket med undervisning, der ændrer den måde du hidtil har troet at man skal drive business på. For der er ingen anden regler – udover dem du selv sætter!

Du vil hver uge modtage undervisnings materiale med teori, inspiration og hjemmeopgaver, som du kan løse når det passer dig. Derudover er der en ugentlig Q&A hvor du kan stille alle de spørgsmål du har samt få sparring fra mig og dine med-workshoppere, på netop din business.

Desuden får du adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du 24/7 kan sparre, få støtte og hjælp fra de andre kursister og hvor I sammen kan løfte hinanden igennem processen. Du er kort sagt aldrig alene!

Og som det allerbedste, så har jeg fået nogle af de sejeste bada** iværksætter kvinder til at give mig deres bedste guldkorn til dig som kommende iværksætter (shyyyy … i mellem os, så er det ingen andre end Eliane Rose, Christel Jakobsen – bedre kendt under instanavnet CJWritings, Pia Nissen, Simone Møller & flere skønne kvinder)

Er du færdig med at finde på undskyldninger & klar til at committe dig?

For det bliver ikke en søndagstur vi to skal ud på. Jeg kommer til at udfordre alle dine overbevisninger og grave i dine skygger. Jeg kan hjælpe dig med at oplyse vejen, men du skal selv tage skridtene …

“Du skal turde kigge din frygt i øjnene, så forsvinder den”

Hvem må lege med?

BeautifulBusiness workshoppen er kun for kvinder og for dig som:

… ikke føler du er på den rette hylde i livet eller i karrieren. Dig som mangler vejledning, inspiration, en konkret plan og et kærligt skub til at finde og kunne skabe den rigtige platform for at kunne leve af din passion.

… har en lille iværksætterdrøm i maven, men ikke helt ved, hvordan du kan transformere den til en bæredygtig forretnings idé. Du er måske bekymret for, hvordan du starter en forretning op, og hvad der skal til for, at du kan leve af din drøm.

… måske allerede er startet op som selvstændig, men som stadigvæk ikke føler, du er det rigtige sted i livet og i din forretning. Måske fordi du ikke tjener nok eller føler, at iværksætterlivet har taget overhånd, og at tiden er inde til et retningsskift for at skabe mere frihed, rum og glæde.

Tilmeld dig iværksætter forløbet BeautifulBusiness

jeg vil gerne ansøge om en plads til den kommende iværksætter workshop, BeautifulBusiness

Vi er ved at udskifte vores kontaktformular, så skriv en mail til mig ved at klikke her.

Alt dette får du:

 • Ugentlig online undervisning,
 • 12 intensive moduler i mindre hold
 • Bonusmateriale fra 6 af Danmarks sejeste og mest passionerede business-kvinder
 • Ugentlig Q&A med mig
 • Guidede meditationer & visualiseringer, som støtter dig igennem forløbet
 • Alle materialer

Gratis samtale

Jeg tilbyder en gratis, 30 minutters uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om din drøm og du kan få feedback på dine tanker. Det er vigtigt, at du føler dig tryg inden du tilmelder dig BeautifulBusiness workshoppen. Læs mere og bestil tid.