Overvind dine skygger

Du er din egen største begrænsning.

Med det mener jeg at, dine tanker, gamle overbevisninger og vaner er det der spænder ben for, at du kan leve det liv som du drømmer om.

Så hvis du føler, at noget holder dig tilbage (læs, at du selv holder dig tilbage og kommer med massevis af undskyldninger og mangler tiltro til dine evner) så er det en god ide at kigge lidt på hvad du bevidst/ubevidst går og fortæller dig selv, om dig selv og verdenen – også kaldet dine skygger.

Jeg har lavet en intro til hvordan du kommer i gang med skyggearbejdet og hvordan du om programmerer din underbevidsthed, så du kan leve efter din egen sandhed og ikke nogen andres.Kort sagt hvordan du overvinder dine skygger!

“Slip skyggen” er for dig, som:

  • ikke længere ønsker at holde dig selv tilbage
  • ønsker at forstå dig selv
  • vil have indsigt i de skygger og overbevisninger som holder dig tilbage
  • ikke ønsker et quickfix, men som ønsker varig forandring
  • vil omprogrammere uhensigsmæssige ubevidste overbevisninger
  • vil forstå hvad skygger er og hvordan de påvirker dig
  • vil fra skyggen ind i lyset

Køb det nu for kun 499 kr.

Tell me more, please

Du kan ikke forblive den du er nu, hvis du ønsker noget nyt!

Vi bliver fra barndommen programmeret til, at tro på en masse usandheder. Det er selvfølgelig ikke intentionen for vores forældre, at fylde os med løgn, men ikke desto mindre, så gør de det alligevel – helt ubevidst. De har nemlig overtaget et sæt overbevisninger fra deres forældre, som du nu passerer videre til dig og gør til din sandhed.

De fleste af os ved godt by know at janteloven er noget sludder, men ikke desto mindre, så sidder sætninger som ”du skal ikke tro du er noget” dybt, dybt i os. Vi går rundt og tror, at vi ikke skal vise os frem for så er vi for meget/selvfede/egoistiske/sæt selv ind, når virkeligheden er, at vi SKAL vise os frem.

Rigtig mange holder sig selv tilbage fordi de er opdraget til ikke at fylde eller tage plads. At det at sætte store mål bare er at stikke næsen frem og føle sig bedre end andre.

Du skal stå helt forrest på scenen, for det er DIN freaking scene.

Du skal hverken gemme dig, tie stille eller være flov over dig selv, for du er FREAKING AMAZING og det behøver du ikke gemme væk, skrue ned for eller skjule. Tværtimod!

Din underbevidsthed derimod vil gerne have dig til, at tro at du ikke er noget specielt, for på den måde, så tager du den sikre rute og det vil din underbevidsthed riiiitig gerne have.

For den sikre rute betyder tryghed og tryghed er lig med overlevelse. Det var det i hvert fald engang hvor livet var noget mere farligt end det er i dag og hvor det at træffe et forkert valg kunne få fatale konsekvenser.

Sådan er det heldigvis ikke mere, men det tror vores underbevidsthed stadig og den vil derfor gøre alt hvad den kan for at ”passe på dig”.

Nu er tiden til, at arbejde med det som har holdt dig tilbage fra at være den du er!

Er du klar til at kigge på de overbevisninger som virkelig holder dig tilbage?

For kun 499 kr. får du værktøjerne til, at ændre dit liv. No more holding back. Ikke flere undskyldninger. Ikke mere følelsen af at være forkert!

“Du skal turde kigge din frygt i øjnene, så forsvinder den”