Igennem mere end 20 år har jeg hjulpet en række af passionerede mennesker og virksomheder med at gå efter deres livsdrømme, nå deres mål og udvikle deres forretninger. Se et udvalg af dem herunder.

“Jeg ville ønske, at jeg kunne have en miniudgave af Camilla i lommen, så jeg altid havde hende med mig som en lille guidance. Hun ser tingene fra en anden vinkel, og hun er super inspirerende, spændende og klog på så mange punkter. Her, 7 mdr. efter vores sidste snak, kan jeg se, hvilken rejse jeg er kommet på, takket være, at hun åbnede mine øjne for noget, jeg ikke selv var bevidst om. Camilla fik mig til at blive opmærksom på det indeni”

–Julie Elkjær Sindberg

“Det var med en vis ængstelse jeg overvejede at tage skridtet og blive selvstændig. Jeg havde ingen i min nærmeste omgangskreds at spejle mig i, da hverken min familie eller venner har egen virksomhed. Camilla har været en uundværlig støtte, og hun ved, hvad det vil sige at være selvstændig. Hun deler gavmildt ud af sine erfaringer, hvad enten det er noget så elementært som at oprette et CVR nr til at drøfte de følelsesmæssige blokeringer og roller coasters, der kan opstå i processen. Det jeg påskønner allermest ved Camilla er hendes gavmildhed: Den andens succes er hendes succes og hun forventer intet retur. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan vores respektive virksomheder ville se ud, hvis vi alle, som Camilla, løftede hinanden op.”

Selma Topcagic, White Glow Management

“Camilla greb mig på det tidspunkt hvor jeg var længst nede. Hun trak mig ikke op, men stod bag mig imens jeg langsomt men sikkert byggede et mere stabilt fundament end det jeg kom fra. Efterhånden som jeg gravede dybere og dybere efter mine rødder dukkede der mere og mere op. Camilla bakkede mig op og gav mig mod til at gå et spadestik dybere for på den måde at få ryddet op i frygt og gamle overbevisninger. Camilla pressede på, men jeg havde hele tiden trygheden i at hun gik ved siden af mig. Det har været utrolig hårdt, men her et halvt år efter vores forløb sluttede er jeg meget taknemmelig for det mod Camilla gav mig til at gå de første forsigtige skridt i mod et mere sandt og ægte liv for mig.”

–Maya Bille

“Til trods for nogle svære udfordringer har det været virkelig givende, og Camilla har helt sikkert været med til at holde motivationen kørende for mig. Camilla har, når det kommer til stykket, været en afgørende faktor for, at jeg den dag i dag har fået mine målsætninger opfyldt.”

Jonuz

“Camilla Kyndby hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. I forbindelse med LightWork workshop for kvindelige iværksættere tog Camilla Kyndby mig  gennem en inspirerende udviklingsrejse. Camillas coaching gjorde det muligt for mig at finde min virksomheds nøgleværdier; hvad der virkelig gør en forskel for mig og hvad der driver energi i mit daglige arbejde. Camilla er ekstremt god til at formidle viden på en spændende, enkelt og inspirerende måde.Samtidigt formår Camilla, at se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Camilla sikrer, at man i coachingen altid føler sig speciel, tilpas udfordret, sårbar og alligevel stærk og kompetent. Sammenfattende har Camilla under processen givet mig modet til at stå i “mit eget lys” tro på mine drømme og gå efter dem. Udover Camillas professionalisme, holder jeg af Camillas ægthed, humor, nærvær og autencitet. Særligt beundrer jeg, hvor meget Camilla giver af sig selv i arbejdet med andre.”

–Anja Kristine Hvidberg Olsen , indehaver af Relationsformidlerne

“Da jeg opstartede min virksomhed, var det med Camilla på sidelinjen. Hun hjalp med stor opmuntring, støtte og vejledning. Specielt der, hvor jeg fik små ”blokeringer”, såsom at ringe til skat, cvr nr. osv., hjalp hun med professionalisme, overblik og tålmodighed. Camilla har stor erfaring med at hjælpe andre og kender alt til de forskellige følelser, som opstår i kølevandet af, at gå selvstændig. Her er hun altid klar med gode råd, støtte og vejledning. Takket være Camilla, fik jeg troen på, at det nok skulle lykkes!”

Heidi, ByBargfeldt, velvære for krop og sjæl

“Mit første møde med Camilla var ca. 2 måneder efter min kones død. Der var jeg slet ikke klar til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Camilla var meget forstående, men slap mig ikke. Vi mødtes en gang ugentligt og talte om fremgang og modgang. Disse samtaler gav mig mod og selvtillid. Hun gav mig ro til at komme på højkant igen. Takket være Camilla er jeg nu ansat på fuld tid. Jeg er dybt taknemmelig for alt hun har gjort for mig.”

Peter, 50 år

“Du er vildt inspirerende & jeg kunne lytte på dine kloge, vise & spirituelle ord i timevis. Gid jeg kunne det samme som dig”                     –Julie Elkjær Sindberg