Frygter du også at ferien snart er forbi. Går du rundt med lidt ondt i maven over at du snart skal tilbage på job. Tilbage i trædemøllen! Tilbage til madpakker, sengetider og hverdags travlhed. Tilbage til et job hvor dine unikke kompetencer ikke kommer i brug og hvor det føles som om at livet langsom bliver suget ud af dig.

Jeg har været der. Følt at jeg kun levede i mine ferier. At min hverdag skulle overstås så det kunne blive weekend, så jag kunne holde fri, så jeg kunne være fri.

Jeg vidste godt inderste inde at det ikke var den måde jeg ønskede at leve mit på. Vidste godt, at der var noget mere og bedre derude, men jeg vidste ikke hvad og jeg viste ikke hvordan. Så jeg lod dagene gå indtil jeg var så trist og så udbrændt, at der ikke var en vej udenom. Jeg var NØD til at ændre noget. Jeg var nød til at tage action og tage ansvar for min egen lykke. Jeg var så lettet da beslutningen først var truffet, for nu var der ikke længere nogen undskyldninger eller noget selvbedrag jeg kunne gemme mig bag. Jeg sagde mit job op og startede den vildeste rejse mod passion, frihed og arbejdslykke.

Mit første job  derefter var i en privat virksomhed. Jeg ELSKEDE friheden og ansvaret. Elskede at min indsats blev set, værdsat og anderkendt. Elskede at lave noget jeg brændte for. Det gav mig blod på tanden. Jeg ville have mere af det hele. Jeg ville bestemme selv. Jeg ville sikre mig, at jeg hver dag stod op og selv havde indflydelse på mine arbejdsopgaver og min retning. Så jeg blev selvstændig (der ligger dog lidt flere omstændigheder til grund for, at jeg tog det spring, men det må du høre om en anden gang) og jeg har ikke fortrudt det et sekund siden.

Måske har du det ligesom jeg havde. Måske er du også klar til at tage ansvar for dit liv og ændre på de omstændigheder der holder dig tilbage fra, at leve det liv du drømmer om – det liv du har fortjent. Måske er du også træt af at blive holdt tilbage af din frygt, som fortæller dig, at det er godt nok som det er. At det ikke bliver bedre. At græsset ikke er grønnere på den anden side (alt sammen noget som bliver prædiket af mennesker som ønsker at blive i deres comfortzone. Som ikke kan lide forandringer eller nye udfordringer. Mennesker som er bange for at handle og stiller sig tilfreds med et middelmådigt liv) For selvfølgelig kan livet blive bedre hvis du ikke er glad. Selvfølgelig skal du ikke nøjes med eller undvære noget som helst, men det kræver altså at du tager action – at du tager ansvar.

Så stil dig selv de tre nedenstående spørgsmål – så ved du også om det er tid for dig til at skifte spor.

  • Overvejer du jævnligt at melde dig syg eller tage en ekstra ferie?
  • Drømmer du om at vinde i Lotto, så du ALDRIG behøver at arbejde igen?
  • Er det eneste du får ud af at arbejde kun penge så du kan betale for din husleje og dine efter arbejdes-trøsteindkøb?

Hvis du kan svare ja til en eller flere af de ovenstående spørgsmål så er der en god sandsynlighed for, at du ikke er på den rette hylde – spørgsmålet er så bare om du tør gøre noget ved det?!?