det er et af de mantraer, som jeg bruger rigtig meget i mit liv og jeg tror på, at det er sandt –

Eller jeg tror i hvert fald på det, når alt går godt.

For det er så meget lettere, at tro på, at alt nok skal gå, når det går godt. Det er straks meget sværere, når livet viser tænder og frygtens grimme ansigt viser sig.

Og det er netop sådan jeg har det i disse dage. Jeg er bange. Bange for min fremtid. Bange for forandringerne. Bange for min økonomi. Bange for ikke at blive en succes. Kort sagt jeg er bange for ALT!  Og frygten sætter sig i min mave og forplumrer mit udsyn. Frygten visker alle tidligere succesoplevelser væk og hvisker i mit øre, at det jo ikke er sikkert at det vil gå godt denne gang og at jeg så vil stå med mine to piger helt uden et fundament.

Og jeg hopper i med begge ben. Ikke fordi jeg har erfaring med at det ikke går, men fordi jeg er så hunderæd for at det er tilfældet denne gang.

Og hvad handler det så om? Det handler helt sikket om mit ego. Den lille pige inde i mig, der konstant leder efter anderkendelse og tryghed. Den lille pige som gerne vil forsikres om, at hun er vigtigt, men som glemmer at hun intet behøver at bevise eller gøre for, at være det.

At hun er lige som hun skal være. At hun er nok bare ved at være den hun er.

Vi er så vant til at søge bekræftelse på at vi er gode nok, at vi passer ind, at vi er værd at elske, at så mange af vores handlinger og mål bliver konstrueret ude fra dette, hvis vi ikke er opmærksomme på det.

 

Jeg er blevet meget mere bevidst om mit ego de sidste par år og hvorfor jeg har behov for at leve op til et ideal og hvornår jeg sætter mig på ego-toget og lader mig køre væk. Det fantastiske er når jeg bliver bevidst om det og bliver ærlig over for mig selv – for når jeg først er det, så kan jeg stå af på den næste station og igen gå af den sti der er den rette for mig. Og når jeg går der og holder mig til den, så ER alt som det skal være og jeg kan mærke det helt ind i mit hjerte.

Her er 3 ting der kan gøre dig opmærksom på, at du har forladt din sti og lytter til dit ego

  • Du lytter meget til hvad andre siger om dig og dit liv og tager kritik meget personligt
  • Du tænker meget over hvad andre tænker om dig – deres mening er vigtig.
  • Du fortæller dig selv, at du er nød til at gøre noget på en bestemt måde, selvom det ikke altid føles rigtig.

Alt er lige som det skal være og det er du også <3