Beautiful business er ikke for alle! Det er kun for dig, der er klar til at arbejde med det der har holdt dig tilbage fra at følge dit hjerte indtil nu.

Med LightWork har vi samlet de allerbedste redskaber, erfaringer og værkstøjer fra flere års arbejde i én helt unik workshop. Målsætningen er hjælpe flere kvinder med at komme i gang med at få udlevet deres passion og drømmeliv.

Igennem 4 måneders intensivt arbejde får du redskaber og værktøjer til at skabe fundamentet til det iværksætterliv, og den hverdag som netop du går og drømmer om.

Via en faciliteret og personlig proces, får du:

  • Inspiration
  • Sparring til konceptudvikling og udformning af businessplan
  • Klare mål og en handlingsplan
  • Løbende rådgivning og opfølgning
  • Et stærkt netværk med andre som er på den samme rejse

Sådan foregår det

Forskelligheder skaber styrke

Vi har derfor, som noget unikt, samlet det maskuline og det feminine i én samlet business-workshop, så du bliver rustet til at starte din business op – og få succes med det!

Du får adgang til rådgivning fra kvinder med mange års erfaring med arbejde inden for de maskuline færdigheder med: konceptudvikling, branding, salg og markedsføring, samtidig med alle de feminine værdier som sikrer dig passion, lyst og flow i hverdagen.

Du står således tilbage med en balanceret businessplan som indeholder både mål, økonomi og koncept og som samtidig tilgodeser alt det, der skaber energi, glæde og værdi for netop dig – for det skal jo være både sjovt, indbringende og meningsfuldt at være iværksætter – hver dag!

4 intensive moduler

På LightWork workshoppen får du et håndholdt forløb over 4 måneder. 4 intensive moduler (á 1 dag om måneden) med over 50 timers mentoring og rådgivning. Undervisningen er i mindre hold hvilket gør det trygt og giver plads til dig.

Derudover er der imellem modulerne 1:1 mentoring, som sikrer at du får arbejdet med de ting, der har holdt dig tilbage fra at kaste dig ud i livet som selvstændig. Mentoringen foregår over telefon eller Skype, så du kan sidde lige dér, hvor du er allermest tryg, når du skal arbejde med det, der kan være svært for dig.

Desuden får du adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du 24/7 kan sparre, få støtte og hjælp fra de andre kursister og hvor I sammen kan løfte hinanden igennem processen.

Det ender du op med

Igennem 4 måneder kommer du altså hele vejen fra drøm til en konkret businessplan, samt får en faciliteret proces som sikrer, at DU også får skræddersyet din virksomhed til dét, der passer ind i dit liv og i din hverdag.

“Det skal være sjovt, indbringende & meningsfuldt at være iværksætter”

Hvem er målgruppen?

LightWork workshoppen er for kvinder og henvender sig til dig som:

… ikke føler du er på den rette hylde i livet eller i karrieren. Dig som mangler vejledning, inspiration, en konkret plan og et kærligt skub til at finde og kunne skabe den rigtige platform for at kunne leve af din passion.

… har en lille iværksætterdrøm i maven, men ikke helt ved, hvordan du kan transformere den til en bæredygtig forretnings idé. Du er måske bekymret for, hvordan du starter en forretning op, og hvad der skal til for, at du kan leve af din drøm.

… måske allerede er startet op som selvstændig, men som stadigvæk ikke føler, du er det rigtige sted i livet og i din forretning. Måske fordi du ikke tjener nok eller føler, at iværksætterlivet har taget overhånd, og at tiden er inde til et retningsskift for at skabe mere frihed, rum og glæde.