I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med personlig udvikling, coaching og mentoring af mange forskellige typer af mennesker – fra ledige til virksomhedsejere/ direktører mv. Jeg har hjulpet mennesker med at finde tilbage eller skabe en livsvej der tilgodeser netop deres drømme og behov. Jeg brænder for at skabe forandring og glæde hos mennesker. At se dem udvikle sig, gro og forfølge deres drømme og livsmål.

Mød Linn og Camilla

[/fusion_builder_column_inner]

[/fusion_builder_row_inner]

Camilla Kyndby

Camilla Kyndby

Den korte version

  • Indehaver af virksomheden MoveOn
  • Hjulpet hundrede vis af mennesker i mål med deres ønsker mål & drømme
  • Coach, motivator & mentor for private
  • Uddannet ergoterapeut, coach, NLP-practioner plus et hav af kurser i selvudvikling og terapi
  • Afholder workshops med speciale i forandringsarbejde
  • Optaget af mindset, mod & manifestation

Den lidt længere version

Min rejse startede for alvor i 2002 hvor jeg tog min uddannelse som coach. Jeg levede på daværende tidspunkt med faren til mine to piger, som jeg havde kendt siden jeg var 16 år gammel. Jeg var træt af mit job og havde den overbevisning, at et job bare var noget man skulle overstå så man kunne komme frem til weekend, ferie og frihed. Min coach uddannelse lærte mig i den grad at tage ansvar for mit liv og for min lykke. Og da jeg først blev ærlig over for mig selv omkring, at jeg ikke var glad i mit arbejdsliv, så tog det fart. Jeg blev ansat i en privat virksomhed og det var en helt anden verden fra at have arbejdet for det offentlige i 10 år. Her blev der stillet krav og forventninger og jeg elskede det. For første gang i mit liv oplevede jeg hvad det vil sige at elske sit job og være lige så glad en mandag som jeg plejede at være om fredagen.

Lykken varede dog ikke længe, for den virksomhed som jeg arbejde for blev langsomt forvandlet til en pengemaskine. Alt det jeg stod for og troede på blev erstattet af jagten på penge uden at have respekt for de mennesker som vi skulle foregive at hjælpe. Det tog hårdt på mig – og jeg kæmpede for at gøre tingene på min måde med hjertet forrest. Jeg kæmpede så hårdt at jeg en dag ikke kunne løfte mine arme da jeg sad foran computeren – jeg havde fået stress.

En deltidssygemelding blev starten af enden på flere ting. I første omgang mit job. Jeg sagde op uden at have noget andet job på hånden. Jeg blev tilbudt en lederstilling i selv samme virksomhed. En drømmestilling skræddersyet til mig, men jeg havde lært lektien – jeg er ikke til salg. Jeg vil ikke gå på kompromis med mine værdier for at tjene penge. Dernæst stod mit ægteskab for skud. Jeg ryddede hele pladen. Og der stod jeg så. Uden job, uden mand og uden penge –med to små piger, et hus og stess – kun med troen på, at jeg kunne skabe det liv jeg drømte om.

Jeg vidste at jeg ikke ønskede at aflevere mine piger før solen stod op og hente dem som de sidste og det var min motivation til at starte op selvstændigt. Men jeg havde ingen ide hvor jeg skulle starte og hvor jeg skulle ende. Jeg havde aldrig lavet et budget og anede på daværende tidspunkt intet om moms og skat og medarbejder signatur (jeg havde imellem os nærmest aldrig betalt en regning eller set på et kontoudtog). Men der var kun en vej og det var frem. Men det var ikke kønt. Jeg tuede og lå søvnløs om natten med skræk senarier om at jeg ville ende i en etværelses uden møbler og transportere begge mine piger bag på min cykel med styret belæsset med nettoposer i regnvejr. Men jeg tog et skridt af gangen og efter 4 måneder var jeg oppe og kørende og kunne klare mig selv økonomisk.

Jeg var så heldig at have min bedste veninde til at skubbe mig i gang. Presse mig til de ting som jeg havde modstand på og ikke havde erfaring med. En veninde som på mange måder er en modsætning af mig, men som gør at vi sammen kommer hele vejen rundt. Men ikke alle er så heldige. Mange møder endda modstand fra omverdenen fordi de ikke forstår ens vision og behov for at gå sine egne veje. Fordi de selv er bange for den usikkerhed det kan være at kaste sig ud i at blive selvstændig. Så hvis jeg ikke havde haft min veninde, så ville jeg ha haft brug for at der havde været en mulighed som denne. Nogen der kunne tage mig i hånden og hjælpe mig igennem alle de praktikske ting der skal til for at bygge en sund virksomhed op. Nogen der kunne hjælpe mig med de blokader, som gjorde det svært for mig at handle. Nogen der havde støttet mig i at komme i mål.

Så det jeg brænder for, det er at hjælpe mennesker til at leve det liv de drømmer om uden begrænsninger eller frygt. Et liv som er sjovt og nydelsesfuldt og som er styret af deres hjerte. Jeg tror – og er beviset på, at alle kan komme i mål.

Privat:

Jeg er født i 1976 (you do the math), mor til to fantastiske piger og en bomuldshund, fraskilt og pt. single. Jeg elsker fest og farver, god mad og kulørte drinks. Derudover bruger jeg en del tid med mine veninder. I min fritid dyrker jeg det spirituelle og mediterer dagligt fordi det giver mig ro og connecter mig til mit hjerte. Jeg tror på at et arbejde skal være sjovt og give en energi.

“Du får det liv, som du har modet til at gå efter”